ECHT duurzame innovatie voor de hele keten

Voor wie

Het concept van Vihrea is door de samenwerkende partners op de Nederlandse markt geïntroduceerd en biedt door haar unieke waardepropositie en sterke partners groeikansen aan de timmerindustrie, renovatie- en onderhoudsbedrijven en hun opdrachtgevers voor nieuwbouw en renovatie.


ECHT duurzame materialen

Onze partners en de timmerindustrie kunnen met Vihrea hun aanbod aan duurzame materialen verbeteren en uitbreiden. Hierdoor kunnen zij meer omzet genereren, kosten besparen en de efficiëntie in onderhoud en renovatie verhogen. Ook het voeren van het Vihrea-label zal hun reputatie en concurrentiepositie verbeteren en meer perspectief bieden op groei in een samenleving die steeds meer eisen stelt aan duurzaamheid.

 

Belanghebbende

Wat Vihrea te bieden heeft

Timmerindustrie

Vihrea biedt een nieuwe waardepropositie en innovatie op basis van nieuwe, unieke en hoogwaardige houtsoorten en kwalitatief duurzame materialen voor een beter product, een betere concurrentiepositie, meer omzet, meer marge en een meer onderscheidend vermogen.

Technische groothandel

Vihrea biedt meer omzet/marge in hoogwaardige, duurzame producten, meer promotiekansen en een onderscheidend vermogen.

Dealers ramen en deuren

Vihrea biedt een nieuw, aantrekkelijk product voor klanten, meer omzet en marge, onderscheidend vermogen en promotiekansen.

Onderhouds- en renovatiebedrijven, aannemers

Vihrea biedt een eenvoudig onderhouds- en reparatieproces met minimale kans op fouten, betere service, meer omzet en marge en onderscheidend vermogen.

Voorschrijvers, adviesbureaus

Vihrea biedt een nieuw, duurzaam concept met verantwoorde en (zoveel mogelijk) duurzame materialen, optimaal gebruik van natuurlijke lucht, licht, warmte en koude en de hoogste isolatiewaardes.

Beheerders, verenigingen van eigenaren

Vihrea biedt lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is eenvoudig zelf te managen.

Opdrachtgevers en eigenaren, projectontwikkelaars, woningcorporaties, particulieren

Vihrea biedt verantwoorde bouw met duurzame en energiezuinige materialen en meer uitstraling, lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is eenvoudig zelf te managen.

Bewoners en gebruikers

Vihrea biedt een natuurlijke uitstraling van hout, lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is eenvoudig zelf te managen.