ECHT duurzame innovatie en meerwaarde voor de hele keten

Voor wie

Het concept van Vihrea is door de groepsleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd en biedt door haar unieke waardepropositie groeikansen aan de timmerindustrie, renovatie- en onderhoudsbedrijven en hun opdrachtgevers voor nieuwbouw en renovatie. Eigenlijk aan alle partijen in de keten.

Keten partner

Wat Vihrea te bieden heeft

Timmerindustrie

Vihrea biedt een nieuwe waardepropositie en innovatie op basis van nieuwe, unieke en hoogwaardige houtsoorten en kwalitatief duurzame materialen voor een beter product, een betere concurrentiepositie, meer omzet, meer marge en een meer onderscheidend vermogen.

Technische groothandel

Vihrea biedt meer omzet/marge in hoogwaardige, duurzame producten, meer promotiekansen en een onderscheidend vermogen.

Dealers ramen en deuren

Vihrea biedt een nieuw, aantrekkelijk product voor klanten, meer omzet en marge, onderscheidend vermogen en promotiekansen.

Onderhouds- en renovatiebedrijven, aannemers

Vihrea biedt een eenvoudig onderhouds- en reparatieproces met minimale kans op fouten, betere service, meer omzet en marge en onderscheidend vermogen.

Voorschrijvers, adviesbureaus

Vihrea biedt een nieuw, duurzaam concept met verantwoorde en (zoveel mogelijk) duurzame materialen, optimaal gebruik van natuurlijke lucht, licht, warmte en koude en de hoogste isolatiewaardes.

Beheerders, verenigingen van eigenaren

Vihrea biedt lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is eenvoudig zelf te managen.

Opdrachtgevers en eigenaren, projectontwikkelaars, woningcorporaties, particulieren

Vihrea biedt verantwoorde bouw met duurzame en energiezuinige materialen en meer uitstraling, lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is eenvoudig zelf te managen.

Bewoners en gebruikers

Vihrea biedt een natuurlijke uitstraling van hout, lage onderhouds- en renovatiekosten, snelheid en gemak. Onderhoud, renovatie en reparatie is ook voor leken eenvoudig zelf te managen.

Overtuigd? Neem nu contact op!